Wonen:

Zit jij ook wel eens met je handen in het haar? Wat moet ik met die kamer, of met die kast of met die rare hoek. Welke kleur, hoe krijg ik meer warmte, meer ruimte. Hoe maak ik van mij huis mijn eigen plek.

Ik kan je daar bij helpen. Ik kom bij jou thuis om te zien waar het "probleem" zit en te vragen wat jij graag zou willen, samen gaan we dan op zoek naar de juiste inrichting en sfeer die bij jou past. Mocht het nodig zijn dat we je oude meubelen restylen dan doen we dat ook.  Mijn visie is dat we eerst kijken naar wat er al is in huis en wat we kunnen hergebruiken voordat we nieuw gaan aanschaffen. Nieuw kan ook second hand zijn als het maar items zijn waar jij blij van wordt.

Advies nodig? stuur mij dan een mail of een bericht via het contactformulier.

Fashion:

Wil jij je onderscheiden van de rest, lekker dragen wat lekker zit en wat jij leuk vind? Maar vind je dat moeilijk? Dan kom ik je helpen. We kijken samen naar wat je leuk vind en wat bij jou past. We kijken wat er al in je kast ligt en wat we eventueel moeten aanschaffen. Of hoe we bestaande kledingstukken op een ander manier kunnen stylen en dragen.

Soms kunnen we ook van oude kledingstukken weer iets nieuws maken, op die manier heb jij je eigen unieke item. Naast het coachen verkopen we in onze concept store ook mooie vintage kleding, hier kunnen we natuurlijk  kijken of  er iets bij zit dat jij leuk vind.

Nieuwsgierig geworden of ik je kan helpen? stuur me een berichtje via mail of ons contactformulier en we maken een afspraak.

groetjes Kitty